Se hele listen med opskrifter under Tilbehør.
Nogle af opskrifterne kan også bruges som mellemmåltider eller forret.
Auberginemayonnaise
’Baba ghanoush’
Bagte tomater med birkes
Bagte tomatfyldte peberfrugter
Bladselleristænger med blå ost & valnødder
Blomkåls ’couscous’
Broccoli-bønnesalat
Broccolisalat
Bønnefritter
Coleslaw
Druesalat
Gammeldags agurkesalat
Grillede asparges med rucolapesto
Græsk tzatziki dressing
Grønsager med hokkaido-tahindip
Hjemmelavet ketchup
Hvidløgsbagte rodfrugter
Italiensk panzanella salat
Jordbær-avokadosalat
Jordbærsalat med vilde ris
Kogte artiskokker med dip
Krydderurte dressing
Krydret rodfrugtsalat
Langtidsbagte tomater
Majroe i appelsin
Raita
Rødbede- og blåbærsalat
Rødbedechips
Råkost med peberrod
Sesamblomkål
Spidskålsgryde
Spidskålssalat med ddv-yoghurt
Squashpakker
Svampetoast
Svensk drottning sylt. DDV’s opskrift på marmelade
Tomatsalsa
Tzatziki – græsk salat
Waldorfsalat
Ærte-glaskåls mix
Ærtepuré