Spidskålsgryde

Spidskålsgryde

Prøv spidskålen sammen med kogt skinke eller hamburgerryg, der serveres med lidt sennep til.

1/2 spidskål i grove stykker (ca 200 g)
ca 50 g fennikel i grove stykker
ca 75 g nye gulerødder i grove stykker
1/2 bundt dild
salt

15 g DDV plante 70 eller 30 g minarine
1 fed presset hvidløg

Kom grønsagerne i en stor gryde med lidt vand. Læg dild over grønsagerne. Drys med salt, sæt fuld varme under og læg tætsluttende låg på.

Grønsagerne skal dampes knapt møre.

Rør fedtstoffet med hvidløget.

Server de varme grønsager og lad ’hvidløgssmørret’ smelte hen over.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*