Krydderurtedressing

  • 15 g ægte mayonnaise
  • 100 g drænet yoghurt, max 7 %
  • ca. 1 tsk dijonsennep
  • salt & peber
  • lidt citronsaft
  • 2 spsk frisk dild
  • 2 spsk frisk karse
  • 2 spsk frisk purløg

Rør mayonnaise og youghurt sammen med dijonsennep. Smag dressingen til med salt, peber og lidt citronsaft. Tilsæt de fintklippede krydderurter og lidt ekstra citronsaft.

NB: Dressingen bliver bedst, hvis den står og trækker mindst 2 timer inden den skal bruges. Lav dobbeltportion og tilsæt lidt citronsaft næste dag, hvis dressingen er lidt tyk i konsistensen.

Opskriften er fra bogen “Spis dig slank 6”

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*