Bagte, tomatfyldte peberfrugter

Bagte tomatfyldte peberfrugter

Utrolig flot og indbydende tilbehør til kød eller fisk. Ved at komme 50 g fed ost på i de sidste 10 minutter af bagetiden, kan den også bruges som en frokostret.

1-2 røde peberfrugter
cherrytomater
små skalotteløg
1 fed hvidløg
rosmarin og timiankviste
1 tsk olie
groft salt

Del peberfrugten og fjern kernerne. Fyld de halve peberfrugter med cherrytomater og små, pillede skalotteløg.

Hak hvidløget og drys det udover sammen med krydderurterne. Stænk olien over og drys med groft salt. Bag peberfrugterne i en 200° varm ovn i 20-30 minutter.

En skøn opskrift fra Spis dig sund med grønt.

print
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 3.5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*