- Alsisk snysk (ruskumsnusk)
- Bankekød
- Boller i selleri
- Bov roulader (Gris på gaflen)
- Brunkål med flæsk
- Griseskanker med kødboller
- Grydestegt kylling
- Græsk farsbrød
- Hjemmelavede kinaruller
- Husets grønlangkål
- Hvidkålsbudding fra Sønderjylland
- Hvidkålskroketter
- Hvidkålsrouletter (Gris på gaflen)
- Indbagt mørbrad (Karolines Køkken)
- Italiensk farsrulle
- Kalkun – en lang historie
- Kong Fiddes livret
- Kyllingebryst i pande (Karolines Køkken)
- Langtidsstegt and i stegepose
- Lasagne med bechamelsauce
- Lasagne italienne (Karolines Køkken)
- Makaroni og ost
- Mexicansk pastafad
- Mormors sønderjyske frikadeller
- Nemmelavet bolognese
- Pastasalat
- Pastasalat 2
- Pastasalat – studenterfest
- Ristaffel, rijsttafel
- Ristaffel x 2 (Gris på gaflen)
- Roastbeef i ovn
- Rødvinsmarineret nakkefilet
- Sennepskoteletter
- Sorte gryde
- Squashtærte
- Svensk pølseret
- Sønderjysk grønlangkål
- Sønderjysk hvidkålsbudding
- Sønderjysk hvidkålsbudding i ovn
- Sønderjysk “skrædderduels”
- Sønderjysk snysk med paneret flæsk
Spisekort/opskriftskort
Disse kort ligger under Diverse og indeholder også en masse opskrifter på hovedretter. Det bliver for omfattende at have links til alle opskrifter her – men tag evt. et kig på: Spisekort/opskriftskort
Under hovedretter findes også kategorierne Gris på gaflen og Flere gris på gaflen opskrifter