Squash tærte

Squash, mel, bagepulver, løg, ost, kød, olie og krydderier giver en dejlig tærte (uden bund), som kan bruges både som forret, frokostret, brunch eller middag.

Jeg angiver en “grundopskrift” her – så kan man selv tilpasse krydderier, kød osv efter hvad man kan lide.

Stor squashtærte (7-8 personer)

  • ca 400 g løg
  • 2 pk bacon i tern (400 g)
  • 900 – 1000 g squash i tynde strimler (jeg river dem på en køkkenmaskine)
  • 200 g revet cheddar ost – gerne lidt mere
  • 200 g hvedemel
  • knap 2 tsk bagepulver
  • 1½ dl olie
  • 11 æg
  • Godt med salt og peber

Tænd ovnen på 180 grader C. Smør en lille bradepande.

Skær bacon i små tern, der ristes på en pande. Løg hakkes fint. Squashen rives med skræl og osten rives. Alt blandes i en stor skål.

Hæld blandingen i den smurte bradepande.

Bages 30-35 minutter ved 180 grader C. Overfladen skal være lysebrun.

Tips:

Kan også bages i 2 tærteforme.

Tilsæt f.eks lidt hvidløg og chili hvis du er til det.

Brug kødrester i terninger fra et tidligere måltid f.eks kylling

Kogte skinketerninger kan  også erstatte bacon

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*