Denne opskrift er en af bedstemødrenes favoritter. Af en eller anden grund er/var de vilde med (vin)rabarber 🙂
Opskriften stammer fra Alletiders Kogebog.
Ingredienser:
- 500 g rensede rabarber
- 4 spsk sukker
- 1 spsk kartoffelmel
Rens rabarber, skær dem i ca. 1 cm stykker, bland med sukker og kartoffelmel og læg det hele i bunden af en tærteform.
- 4 æg
- 8 spsk sukker
- 50 g kokosmel
- 50 g finthakkede nødder
Æg og sukker piskes til æggesnaps (hvidt og skummende) og herefter blandes rasp og kokosmel i. Æggesnapsen hældes over det øvrige i tærteformen.
Kagen bages ved 200 grader i alm. ovn i ca 25 min.
Serveres (gerne lun) med flødeskum eller sødet cremefraiche med vanille.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]