Forårsrabarberkage

forårsrabarberkage

Denne opskrift er en af bedstemødrenes favoritter. Af en eller anden grund er/var de vilde med (vin)rabarber 🙂

Opskriften stammer fra Alletiders Kogebog.

Ingredienser:

  • 500 g rensede rabarber
  • 4 spsk sukker
  • 1 spsk kartoffelmel

Rens rabarber, skær dem i ca. 1 cm stykker, bland med sukker og kartoffelmel og læg det hele i bunden af en tærteform.

  • 4 æg
  • 8 spsk sukker
  • 50 g kokosmel
  • 50 g finthakkede nødder

Æg og sukker piskes til æggesnaps (hvidt og skummende) og herefter blandes rasp og kokosmel i. Æggesnapsen hældes over det øvrige i tærteformen.

Kagen bages ved 200 grader i alm. ovn i ca 25 min.

Serveres (gerne lun) med flødeskum eller sødet cremefraiche med vanille.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*