Ris til klar suppe

Tilberedningstid 1 time. Til 6 personer.

  • 150 g grødris
  • 1 l vand
  • 50 g rosiner
  • 30 g margarine (kan udelades)
  • 1 tsk melis
  • ½ tsk salt

Risene hældes i det kogende vand.

Når de har kogt i 15 min., kommes rosiner i, som koges møre sammen med risene.

I den færdige grød røres margarine, sukker og salt.

Små skåle eller kopper (1 til hver person) skylles i vand og heri kommes grøden, der afkøles, for senere at vendes over på et fad og serveres som en lille kølig ristop i den brandvarme, hjemmelavede suppe. Dejligt 🙂

print
[Total:25    Gennemsnit:2.7/5]
Dette indlæg blev udgivet i Tilbehør. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Ris til klar suppe

  1. Christian skriver:

    Der kommes ofte også små gulerodsterninger i ristoppene, hvis ikke for andet, så fordi det ser godt ud med det røde i risene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *