Frugtsalat med råcreme

Frugtsalat med råcreme er altid et hit. Man fylder en skål med blandede frugter skåret i mindre stykker. Både friske og henkogte samt frosne (optøede) frugter og bær kan bruges.

Dertil serveres:

Råcreme til 6 pers.

3 (pasteuriserede) æg
3 spsk sukker
vanille efter smag
1/4 piskefløde

Æg og sukker og vanille piskes godt og grundigt, så det er tykt, hvidt og skummende (gerne på røremaskine).

Fløden piskes stiv og vendes i æg/sukker blandingen lige før servering.

Man kan vælge at hælde råcremen over frugten, eller servere den i en skål ved siden af.

Tips:

Mørk chokolade (chokoladespåner), og knuste makroner smager rigtig godt til.

Hvis man har svært ved at få sukkeret pisket, så det ikke “knaser” kan man i stedet bruge flormelis. Til ovenstående portion skal man ca bruge 1½-2 spsk flormelis.

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*