Opskriften stammer fra Karolines Køkken 2
4 pers
Fars:
- 3 skiver afskorpet franskbrød
- 2 dl mælk
- 250 g hakket oksekød
- 1 æg
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1 tsk tørret oregano
Fyld:
- 1 mellemstort finthakket zittauerløg
- 3 spsk friskhakket persille
- 100 g mild Danbo
Bagetid ca. 60 min. ved 200 grader
Udblød franskbrødsskiverne i mælk.Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred kødet ud på et stykke bagepapir i en firkant (20×30 cm). Fordel løg og persille sammen med ost i tynde skiver over farsen.. Rul den som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad og bag den i ovnen.
Tips: Kan serveres sammen med kartoffelgratin, der skal have samme tid i ovnen, og dertil tomatsalat.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]