Denne opskrift er fra kvali-mad, der har en masse gode opskrifter og videoer, som vi ofte bruger.
- ½ liter kærnemælk
- ½ liter ymer/yoghurt/A38 eller lign.
- 4 æg
- 1½ dl sukker
- 1 spsk vanillesukker
- 1 citron, reven skal af . Kan undværes.
Bland det hele sammen og rør rundt indtil sukkeret er opløst. Hviler i køleskab helst en times tid før servering.
Serveres med f.eks müsli, cornflakes eller kammerjunkere.
Kan opbevares i køleskab i ca. 3 dage.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Hvis man foretrækker jordbærkoldskål, frem for citron, kan man udelade citron, og i stedet blende 300 g friske eller optøede jordbær med lidt af kærnemælken, før man rører det hele sammen. Lav evt en lille skål flødeskum til at pynte hver portion med. 🙂