Kærnemælkskoldskål

Denne opskrift er fra kvali-mad, der har en masse gode opskrifter og videoer, som vi ofte bruger.

  • ½ liter kærnemælk
  • ½ liter ymer/yoghurt/A38 eller lign.
  • 4 æg
  • 1½ dl sukker
  • 1 spsk vanillesukker
  • 1 citron, reven skal af . Kan undværes.

Bland det hele sammen og rør rundt indtil sukkeret er opløst. Hviler i køleskab helst en times tid før servering.

Serveres med f.eks müsli, cornflakes eller kammerjunkere.

Kan opbevares i køleskab i ca. 3 dage.

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

One Reply to “Kærnemælkskoldskål”

  1. Hvis man foretrækker jordbærkoldskål, frem for citron, kan man udelade citron, og i stedet blende 300 g friske eller optøede jordbær med lidt af kærnemælken, før man rører det hele sammen. Lav evt en lille skål flødeskum til at pynte hver portion med. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*