Wienerschnitzlen er her kalvekød, men der kan også bruges en tynd skinkeschnitzel.
160 g kalveschnitzel
1 tsk mild sennep
3 tsk rasp
salt & peber
1 tsk DDV plante 70 til stegning
”Kryddersmør”
3 tsk DDV plante 70
2 spsk hakket persille, dild og purløg
salt & peber
100 g nye gulerødder
100 g blomkålsbuketter
100 g ærter
en skive citron
10 g sardeller eller ansjoser
Pensl sennep på begge sider af kødet og vend det derefter i rasp. Krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet op på en pande og steg kødet ved middelvarme, til det er gyldent.
Rør fedtstoffet med krydderurterne samt salt og peber. Form det til en lille rulle og læg rullen koldt.
Damp grønsagerne.
Anret den stegte schnitzel med en skive citron, kryddersmør og sardeller ovenpå. Server wienerschnitzlen på de varme grønsager.
Tips
Server eventuelt også kapers og reven peberrod.
Opskriften er fra Spis dig sund med kød