Stegte kammuslinger med ananas

Stegte kammuslinger med ananas

Vil du ofre lidt ekstra, skal du købe de store, lækre kammuslinger. De små frosne kan også bruges, hvis det skal være lidt mere hverdagsagtigt.

120 g kammuslinger
salt & peber
2 spsk ananassaft
ca 1 tsk karry
salt & peber

125 g ananas (usødet fra dåse)
50 g fine ærter

Tilbehør
grønsager

Krydr kammuslingerne med salt og peber.
Kom ananassaften i en gryde og svits karryen
af heri. Tilsæt kammuslingerne og steg dem i ca 5 minutter, til de er faste.

Skær ananassen i mindre stykker og tilsæt dem sammen med fine ærter.

Kom retten på en tallerken og server med flere grønsager.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*