Klassiske fiskefrikadeller

Klassiske fiskefrikadeller

Til 2 frokoster. ’Rigtige’ fiskefrikadeller skal spises med remoulade.

120 g hvid fisk
2 æg
4-6 tsk mel
1 dl minimælk
salt & peber
eventuelt lidt reven citronskal

1 tsk plantemargarine til stegning

Tilbehør
15 g remoulade
grønsager

Kom alle ingredienserne til fiskefrikadel-lerne i en minihakker og kør til en fin fars. Lad farsen hvile i mindst en halv time og form frikadellerne med en ske. Steg dem ved middelvarme i fedtstoffet, til de er gyldne og gennemstegte.

Server fiskefrikadellerne med remoulade og for eksempel let dampede asparges og grønne bønner.

Gem halvdelen af fiskefrikadellerne til næste dags madpakke.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*