Salat med friske hindbær

Af: vægtkonsulenterne

Salat med friske hindbær

Ingredienser

50 g sukkerærter
50 g agurk (små tern)
50 g fennikel (små tern)
50 g salatløg (små tern)
en håndfuld friske krydderurter (f.eks. dild, purløg, mynte, persille)
50 g ricottaost maks. 45+ (stykker)
100 g friske hindbær
15 g olie
1 spsk hindbæreddike
peber
30 g brød

  1. Bland sukkerærter, agurk, fennikel og salatløg med de hakkede krydderurter.
  2. Fordel ricottaen og hindbærrene oven på grønsagerne.
  3. Bland olie og hindbæreddike sammen og hæld dressingen over salaten.
  4. Kværn lidt peber på. Server brød til salaten.

Kalorier 515 kcal
Protein 20,1 g (16%)
Kulhydrat 43 g (34%)
Fedt 28,7 g (50%)

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Sund & Slank frokoster – året rundt”.

Opskriften blev udgivet på hjemmet.dk -19. APR. 2013

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*