Af: vægtkonsulenterne
Ingredienser
50 g sukkerærter
50 g agurk (små tern)
50 g fennikel (små tern)
50 g salatløg (små tern)
en håndfuld friske krydderurter (f.eks. dild, purløg, mynte, persille)
50 g ricottaost maks. 45+ (stykker)
100 g friske hindbær
15 g olie
1 spsk hindbæreddike
peber
30 g brød
- Bland sukkerærter, agurk, fennikel og salatløg med de hakkede krydderurter.
- Fordel ricottaen og hindbærrene oven på grønsagerne.
- Bland olie og hindbæreddike sammen og hæld dressingen over salaten.
- Kværn lidt peber på. Server brød til salaten.
Kalorier 515 kcal
Protein 20,1 g (16%)
Kulhydrat 43 g (34%)
Fedt 28,7 g (50%)
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Sund & Slank frokoster – året rundt”.
Opskriften blev udgivet på hjemmet.dk -19. APR. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]