Salat med blommer, svampe og ost

Af: VægtkonsulenterneSalat med blommer og ost. Opskrift fra DDV

(1 PERSON)

Ingredienser

150 g skovsvampe (f.eks. karljohan eller kantareller, skiver)
5-10 g DDV plante-70 (til stegning)
25 g spæde salatblade
2 blå blommer (både)
30 g hasselnødder
150 g friskost (eller blåskimmelost, maks. 20+, små stykker)
10 g rapsolie
1 spsk tyk, mørk balsamicoeddike
salt og peber
30 g brød

  1. Steg svampene ved høj varme i fedtstoffet på en pande, til de er møre og har taget farve. Tag dem af panden og køl dem af.
  2. Anret salatblade på en tallerken. Fordél blommer, nødder, ost og svampe på salaten. Dryp med olie og eddike og krydr med salt og peber.
  3. Servér salaten med brød til.

Kalorier 685 kcal
Protein 33 g 19%
Kulhydrat 50 g 27%
Fedt 43 g 54%
Kostfibre 7 g

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*