Råkost og grillet fersken med skyrcreme

Af: VægtkonsulenterneDDV opskrift

 

Ingredienser

Råkost:
100 g gulerod (revet)
75 g rødkål (fintsnittet)
1 lille æble (både)
citronsaft
lidt Åblomst multisød
Marinade:
lidt Åblomst multisød
2 spsk ferskensaft
2 halve ferskner (konserves i saft)
Skyrcreme:
150 g skyr
lidt Åblomst flydende sød (med Stevia)
lidt vaniljekorn

  1. Råkost: Bland gulerod, rødkål og æble sammen. Rør citronsaft og sødemiddel sammen og hæld dressingen over råkosten.
  2. Bland ingredienserne til ferskenmarinaden sammen og hæld den over frugten. Lad den trække i 10 min.
  3. Varm en grillpande op og grill frugterne på begge sider. Pisk ingredienserne til cremen sammen.
  4. Start med råkosten og servér de grillede ferskner med skyrcremen som dessert.

Kalorier: 272 kcal
Protein: 19 g 28%
Kulhydrat: 42 g 67%
Fedt: 1 g 5%
Kostfibre: 8 g

Opskriften blev udgivet på hjemmet.dk -14. FEB. 2014

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*