Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
1 løg (ca 50 g)
1 fed hvidløg
100 g bladselleri i tynde skiver
100 g rød peberfrugt i tern
1 tsk olie til stegning
1⁄2 tsk gurkemeje og lidt safran
40 g rå ris
1 1⁄2 dl bouillon (1 1⁄2 dl vand + 2 tsk pulver)
100 g Grønlandsrejer
20 friske blåmuslinger i skal
salt & peber
Tilbehør
tomater i både
citronbåde
- Hak løg, hvidløg, bladselleri og peberfrugt og svits dem i olien i en dyb pande.
- Tilsæt gurkemeje, safran og ris og rør rundt i et par minutter
- Tilsæt bouillon og læg låg på. Lad det stå, til næsten al væden er absorberet (ca 10 minutter).
- Læg rejer og muslinger på retten og læg låg på igen. Lad retten simre yderligere i ca 5 minutter.
- Anret paellaen med tomatbåde og citronbåde.
Opskriften er fra Spis dig sund med fisk
Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk – 30. maj 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]