Svampe med rejefyld

Af: Vægtkonsulenterne

Find DDV's opskrift på svampe med rejefyld her

(1 person)

Ingredienser:
100 g portobello-svampe
25 g blegselleri
1 tsk. olie til stegning
1 tsk. purløg
1 tsk. frisk ingefær
½ tsk. rød chilipeber
25 g friskost
50 g rejer
5 g mandelflager
lidt blandede salatblade
30 g groft brød

 

  1. Fjern stilkene fra svampene, og skær stilkene i små tern.
  2. Skær blegselleri i små skiver.
  3. Svits stilkene og blegsellerien hurtigt i fedtstoffet på en varm pande.
  4. Klip purløget, riv ingefæren, hak chilipeberen fint, og rør det sammen med friskost og de svitsede grønsager i en skål.
  5. Tryk rejerne fri for væde, og vend dem i ostecremen.
  6. Fyld rejecremen i svampehovederne, og drys mandelflager over.
  7. Grill de fyldte champignoner i et par minutter i ovnen, til de syder og er brune.
  8. Server de fyldte svampe på salatblade med groft brød.

Kalorier 248 kcal
Protein 17 g 28 %
Kulhydrat 15 g 27 %
Fedt 13 g 45 %
Kostfibre 3 g

Offentliggjordt af hjemmet.dk, 10. OKT. 2014

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*