Krydret æble/pærekompot

Krydret æble/pærekompot

Ingredienser:
  • 1 æble
  • 1 pære
  • 1 lille stang kanel
  • 2 stjerneanis
  • 2 kardemommekapsler
  • 50 g Åblomst multisød
  • lidt citronsaft og revet citronskal (usprøjtet)
  • evt. Åblomst multisød
  • 50 g DDV yoghurt 7%
Sådan gør du:
  1. Skræl og udkern æblet og pæren og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde med krydderier og Multisød.
  2. Kom vand på, så det lige knapt dækker og kog i ca. 15 min., til frugten er mør, men ikke helt udkogt.
  3. Smag til med citronskal, citronsaft og evt. lidt mere Multisød.
  4. Servér kompotten lun eller afkølet med lidt yoghurt.

Kalorier: 155 kcal
Protein: 4 g 10%
Kulhydrat: 28 g 68%
Fedt: 4 g 22%
Kostfibre: 5 g

Udgivet på hjemmet.dk – 10. JAN. 2014

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*