Ingredienser:
- 1 æble
- 1 pære
- 1 lille stang kanel
- 2 stjerneanis
- 2 kardemommekapsler
- 50 g Åblomst multisød
- lidt citronsaft og revet citronskal (usprøjtet)
- evt. Åblomst multisød
- 50 g DDV yoghurt 7%
Sådan gør du:
- Skræl og udkern æblet og pæren og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde med krydderier og Multisød.
- Kom vand på, så det lige knapt dækker og kog i ca. 15 min., til frugten er mør, men ikke helt udkogt.
- Smag til med citronskal, citronsaft og evt. lidt mere Multisød.
- Servér kompotten lun eller afkølet med lidt yoghurt.
Kalorier: 155 kcal
Protein: 4 g 10%
Kulhydrat: 28 g 68%
Fedt: 4 g 22%
Kostfibre: 5 g
Udgivet på hjemmet.dk – 10. JAN. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]