Jordbærkoldskål med kokos

Af: Vægtkonsulenterne

Jordbærkoldskål med kokos

Ingredienser:
2½ dl økologisk kærnemælk
50 g skyr
vaniljekorn
150 g friske jordbær
evt. flydende åblomst sødemiddel med stevia
lidt citronsaft + citronskal,
økologisk kokosflager

 

  1. Blend kærnemælk, skyr, vaniljekorn og halvdelen af jordbærrene sammen. Smag til med sødemiddel, citronsaft og revet citronskal.
  2. Rist kokosflagerne gyldne på en tør pande.
  3. Skær de resterende jordbær i skiver og servér dem i en skål sammen med koldskålen. Kom ristet kokos på toppen lige inden servering.

Kalorier 206 kcal
Protein 15 g 29%
Kulhydrat 24 g 50%
Fedt 5 g 21%
Kostfibre 4 g

Udgivet af hjemmet.dk – 04. JUL. 2014

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*