Kringlestang

Af: Vægtkonsulenterne

opskrift på kringlestang

Sprød kringlestang med lækkert fyld.

Ingredienser

Dej:
5 g gær
15 g vand
15 g DDV plante70 (smeltet)
35 g hvedemel
20 g DDV-skummetmælkspulver
15 g Åblomst-multisød
1 tsk kanel
Fyld:
100 g kartofler (kogte)
½ tsk vaniljekorn
15 g mandler (finthakkede)
Åblomst-multisød
kanel
15 g rosiner

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt fedtstof, mel, skummetmælkspulver, multisød og kanel.
  2. Rul dejen meget tyndt ud i en firkant på et stykke bagepapir, der ligger oven på en bageplade.
  3. Blend kartofler og vaniljekorn i en minihakker og tilsæt mandler. Smag til med multisød og rør kanel og rosiner i.
  4. Smør fyldet ud på dejen og fold dejen sammen. Tryk med en gaffel på lukningen, så den ikke springer op.
  5. Bag kringlestangen ved 200 grader i ca. 30 min. Servér kringlen lun.

Kalorier 494
Protein: 18 g 15%
Kulhydrat: 69 g 58
Fedt: 15 g 27
Kostfibre: 6 g

Udgivet på hjemmet.dk – 04. APR. 2014

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*