Frugtsalat med chokoladedrys

Af: Vægtkonsulenterne

Frugtsalat med chokoladedrys

Den friske salat kan spises enten som mellemmåltid eller dessert.

Ingredienser:
1 lille rødt æble (både)
50 g vindruer
50 g ananas (små stykker)
50 g blåbær
Vaniljecreme:
50 g DDV yoghurt (7%)
lidt Åblomst multisød
lidt vaniljekorn
10 g ISIS belgisk chokolade (revet)

 

  1. Anret frugterne i et glas.
  2. Rør yoghurten sammen med lidt multisød og vaniljekorn.
  3. Fordél vaniljecremen på frugten og drys med chokolade på toppen.

Kalorier: 231 kcal
Protein: 5 g 9%
Kulhydrat: 32 g 60%
Fedt: 8 g 31%
Kostfibre: 5 g

Udgivet på hjemmet.dk – 11. APR. 2014

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*