Appelsinfromage

Appelsinfromage

Ingredienser

1 blad husblas
125 g DDV-yoghurt (7%)
1½ dl appelsinsaft (friskpresset)
appelsinskal (øko, revet)
Åblomst multisød (efter smag)
vaniljekorn
½ appelsin (til pynt)

  1. Kom husblassen i koldt vand, til den er blød. Hæld vandet fra og smelt husblassen i mikroovnen i 1 min. ved høj styrke.
  2. Rør yoghurt med appelsinsaft og smag til med appelsinskal, multisød og vaniljekorn.
  3. Tag en lille smule af yoghurtblandingen fra og rør den i den smeltede husblas, inden det røres sammen med resten.
  4. Kom fromagen i en lille skål og stil den koldt, til den er stivnet. Pynt fromagen med appelsinskiver.

Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger 

Kalorier 247 kcal
Protein 15 g 23%
Kulhydrat 26 g 41%
Fedt 11 g 36%
Kostfibre 1 g

Udgivet på hjemmet.dk – 13. DEC. 2013

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*