(1 PERSON)
Ingredienser
150 g skovsvampe (f.eks. karljohan eller kantareller, skiver)
5-10 g DDV plante-70 (til stegning)
25 g spæde salatblade
2 blå blommer (både)
30 g hasselnødder
150 g friskost (eller blåskimmelost, maks. 20+, små stykker)
10 g rapsolie
1 spsk tyk, mørk balsamicoeddike
salt og peber
30 g brød
- Steg svampene ved høj varme i fedtstoffet på en pande, til de er møre og har taget farve. Tag dem af panden og køl dem af.
- Anret salatblade på en tallerken. Fordél blommer, nødder, ost og svampe på salaten. Dryp med olie og eddike og krydr med salt og peber.
- Servér salaten med brød til.
Kalorier 685 kcal
Protein 33 g 19%
Kulhydrat 50 g 27%
Fedt 43 g 54%
Kostfibre 7 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]