Af: Vægtkonsulenterne
(1 person)
Ingredienser:
100 g portobello-svampe
25 g blegselleri
1 tsk. olie til stegning
1 tsk. purløg
1 tsk. frisk ingefær
½ tsk. rød chilipeber
25 g friskost
50 g rejer
5 g mandelflager
lidt blandede salatblade
30 g groft brød
- Fjern stilkene fra svampene, og skær stilkene i små tern.
- Skær blegselleri i små skiver.
- Svits stilkene og blegsellerien hurtigt i fedtstoffet på en varm pande.
- Klip purløget, riv ingefæren, hak chilipeberen fint, og rør det sammen med friskost og de svitsede grønsager i en skål.
- Tryk rejerne fri for væde, og vend dem i ostecremen.
- Fyld rejecremen i svampehovederne, og drys mandelflager over.
- Grill de fyldte champignoner i et par minutter i ovnen, til de syder og er brune.
- Server de fyldte svampe på salatblade med groft brød.
Kalorier 248 kcal
Protein 17 g 28 %
Kulhydrat 15 g 27 %
Fedt 13 g 45 %
Kostfibre 3 g
Offentliggjordt af hjemmet.dk, 10. OKT. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]