Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
5 g olie til stegning
1 tsk karrypasta
3 dl hjemmelavet suppe eller bouillon
½ dl kokosmælk
½ tsk fiskesovs
85 g laks (i stykker)
85 g kinarejer
50 g porre (fine strimler)
50 g gulerødder (fine strimler)
25 g sukkerærter
50 g bambusskud (dåse)
75 g tilberedte nudler
koriander
limefrugt
- Varm olien i en gryde og steg karrypastaen i et par minutter.
- Tilsæt suppe, kokosmælk og fiskesovs. Varm suppen igennem.
- Put laksen, rejerne og grønsagerne i suppen og lad den simre et par minutter, til fisken er mør.
- Læg de varme nudler i en stor suppeskål og hæld suppen over.
- Servér lidt koriander og limefrugt til suppen.
Kalorier 532 kcal
Protein 31 g (24%)
Kulhydrat 36 g (27%)
Fedt 29 g (49%)
Kostfibre 6 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Sund & Slank middage – året rundt”.
Udgivet af hjemmet.dk – 01. MAR. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]