Belugalinse-salat med lynstegte grøntsager

Beluga-linsesalat med lynstegte grøntsager

75 g forårsløg
75 g grøn peberfrugt
75 g bladselleri
1 lille rød chili (Frisk)
10 g olie til stegning
200 g tilberedte belugalinser
1 ½ spsk frisk koriander
1 ½ spsk bredbladet persille
2 spsk balsamicoeddike
salt & peber

Sådan gør du

  1. Skær alle grøntsagerne i fine tern og hak chilien meget fint.
  2. Varm en pande op med olie. Steg grønsagerne og chilien kort og hæld dem over i en skål.
  3. Bland de tilberedte belugalinser sammen med grønsagerne. Tilsæt de hakkede krydderurter.
  4. Krydr med salt, peber og balsamicoeddike.

Tip
Linserne gør salaten til et helt måltid. Halvér portionen af linserne og server salaten med f.eks. 85 g fjerkræ til.

Opskriften er fra bogen ‘Supersund Salater’

Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk – 02. december 2013

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*