Af: Vægtkonsulenterne
Sprød kringlestang med lækkert fyld.
Ingredienser
Dej:
5 g gær
15 g vand
15 g DDV plante70 (smeltet)
35 g hvedemel
20 g DDV-skummetmælkspulver
15 g Åblomst-multisød
1 tsk kanel
Fyld:
100 g kartofler (kogte)
½ tsk vaniljekorn
15 g mandler (finthakkede)
Åblomst-multisød
kanel
15 g rosiner
- Opløs gæren i vandet. Tilsæt fedtstof, mel, skummetmælkspulver, multisød og kanel.
- Rul dejen meget tyndt ud i en firkant på et stykke bagepapir, der ligger oven på en bageplade.
- Blend kartofler og vaniljekorn i en minihakker og tilsæt mandler. Smag til med multisød og rør kanel og rosiner i.
- Smør fyldet ud på dejen og fold dejen sammen. Tryk med en gaffel på lukningen, så den ikke springer op.
- Bag kringlestangen ved 200 grader i ca. 30 min. Servér kringlen lun.
Kalorier 494
Protein: 18 g 15%
Kulhydrat: 69 g 58
Fedt: 15 g 27
Kostfibre: 6 g
Udgivet på hjemmet.dk – 04. APR. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]