Gazpachosuppe med æg og grønt

Af: Vægtkonsulenterne, 23. maj 2013

Gazpachosuppe med æg og grønt

Lækker spansk grøntsagssuppe, perfekt til en lun sommedag.

 

Ingredienser
50 g tomat
25 g bladselleri
25 g løg
25 g agurk
25 g peberfrugt
1 fed hvidløg
10 g smuttede mandler
1 spsk vineddike
10 g olivenolie
salt & peber
25 g forårsløg
25 g peberfrugt
dild, persille & purløg
2 hårdkogte æg

Skær alle grønsagerne i mindre stykker og kom dem i en blender. Tilsæt hvidløg, mandler, vineddike og olie og kør det til en jævn, tyk suppe. Smag til med salt og peber og juster eventuelt konsistensen med lidt vand.

Hak forårsløg, peberfrugt og krydderurter og bland det sammen i en skål. Pil æggene og hak dem. Server suppen med grønsagsblandingen og de hakkede æg ovenpå.

Opskriften er fra bogen: ‘Low Carb’.

print

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 2.5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*