Fiskesuppe med jordskokker

Fiskesuppe med jordskokker

Af: Vægtkonsulenterne, 26. april 2013

Ingredienser
170 g blandet fisk (laks, rejer, muslinger)
150 g jordskokker
50 g løg
2 fed hvidløg
3 dl bouillon (3 dl vand + 3 tsk pulver)
1 dl minimælk
salt & peber
krydderurt f.eks. purløg

Hvis du har en god fiskefond at lave suppen på, bliver den ekstra god, men bouillon kan også gøre det.

Skræl jordskokkerne og pil løg og hvidløg.

Kom dem herefter i en gryde med bouillonen og kog i cirka 20 minutter, til grønsagerne er helt møre.

Blend herefter suppen med minimælken og smag til med salt og peber.

Damp fisken, f.eks. i en sigte over en gryde kogende vand. Hæld suppen i en stor tallerken, læg fisken i midten.

Familietip:
Du kan også bruge suppen som forret i mindre portioner. Portionen her rækker til 4 små portioner. Pynt med klippet purløg og server straks.

Opskriften er fra kogebogen Sund og slank året rundt – middage.

Kalorier 434 kcal
Protein 44 g (40%)
Kulhydrat 40 g (36%)
Fedt 12 g (24%)
Kostfibre 5 g

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*