Om siden

Mors opskrifter er primært tilegnet mine fire nu voksne børn: Carina, Claus, Carsten og Celine. 🙂

Jeg håber de vil kunne bruge opskrifterne, når de efterhånden flytter hjemmefra og lige står og mangler en opskrift på nogle af de retter og bagværk de har fået herhjemme, hos familien og familiens venner gennem årene.

Vi har mange sønderjyske opskrifter, da vores familie stammer fra Sønderjylland og derfor har serveret mange traditionelle retter – specielt omkring højtiderne. Jeg elsker ‘mormormad’ og gammeldags mad. Jeg er ikke så meget til moderne, små portionsanretninger der ligner et lille maleri, men som slet ikke mætter. 🙂

Ligeså  vigtige som de gamle egnsopskrifter fra bedsteforældrene er de nye, gode opskrifter som vi efterhånden afprøver og serverer for hinanden.

Jeg er opvokset med de hustandsomdelte Karolines Køkken – og har ofte brugt de opskrifter selv, ligesom de gratis Gris på gaflen opskrifter også altid har ligget i min opskriftsamling. Amo og Gluten opskrifter har jeg samlet siden jeg var barn, og arbejdede i en købmandsforretning. Jeg vil gerne gøre mit for at medvirke til at bevare de gamle opskrifter – derfor fylder de en del.

Opskrifterne stammer desuden fra familie, kogebøger, ugeblade, kolleger, venner, nettet osv. – og så har mange af dem lige fået et ekstra pift af det vi godt kan lide.

Jeg vil på ingen måde foregive at jeg er ophavsmand til opskrifterne. (Jeg er sygeplejerske, ikke kok :))

 

Velkommen og på gensyn på Mors opskrifter. 🙂

9 Responses to Om siden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *