Chokoladekage efter Karen Dalegaard

En variation af “Den du ved”

  • 3 æg
  • 3 kopper sukker
  • 1½ kop kold mælk
  • 5 kopper mel
  • 3 tsk bagepulver
  • 3 tsk vanilla
  • 2 spsk kakao
  • 225 g smeltet og afkølet margarine.

Pisk æg og sukker luftigt. Hæld mælk i. Mel, bagepulver, vanilla og kakao blandes og sigtes i. Tilsæt den afkølede margarine.

Bages ved 200 grader i 25-30 min.

Glasur:

  • 4-5 spsk margarine
  • 150 g flormelis
  • 2 spsk kakao
  • 4 spsk kaffe
  • lidt vanilla
  • 125 g kokosmel

Ingredienserne koges sammen. Lægges på den lune kage.

print

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*