13 – Varme og kolde småretter

Skillekort og links til Hjemmets spisekort. Gruppe 13: Varme og kolde småretter.

Denne side linker endnu kun til få opskrifter…
Hvis du har et ønske om at se en bestemt opskrift, så skriv evt. et svar nederst på siden. (Jeg har alle opskrifter)

Gamle opskriftskort fra Hjemmets spisekort klub. Opskriften findes på billedet

Galleri med links til tilgængelige opskrifter:
Liste med links til tilgængelige opskrifter:
  1. Champignon-kokotter
  2. Laks og æg
  3. Gratineret kåltærte
  4. Pebergryde fra Balkan
  5. Salat med kartofler og laks
  6. Leverschnitzel
  7. Fiskepie fra Bretagne
  8. Krabbetoast
  9. Portionspizzaer
  10. Mørbradmedailloner med portvinssky/Esther Jegind
  11. Bøf Tartar
  12. Spinat-tomater
  13. Gratineret skinke og asparges
  14. Portions-risotto
  15. Franske lammekoteletter
  16. Æg i tomater
  17. Kødpie med tomat
  18. Skinketrekanter
  19. Frokostret med røget sild
  20. Skinke i gelérand
  21. Æg og rejer i karryfløde
  22. Muslingebrød
  23. Ovnret med champignons
  24. Peberfrugt med ravioli
  25. Biksemad med ansjoser
  26. Ravioli med broccoli
  27. Gourmet-bøffer
  28. Pølsehorn
  29. Fisk i skaller
  30. Mini-landgang med røget sild
  31. Fyldte courgetter
  32. Courgetter med tomat
  33. Piroger og landgange
  34. Kyllingesalat
  35. Små gratinerede fiskeanretninger
  36. Kogt tunge med salat
  37. Artiskokbunde med skinke og æg
  38. Frokostbøf
  39. Spinattærte
  40. Lille oksefilet-anretning

Se en oversigt over alle skillekort

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

One Reply to “13 – Varme og kolde småretter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*