Skillekort og links til Hjemmets spisekort. Gruppe 8: Fjerkræ og vildt.
Denne side linker endnu kun til få opskrifter…
Hvis du har et ønske om at se en bestemt opskrift, så skriv evt. et svar nederst på siden. (Jeg har alle opskrifter)
Galleri med links til tilgængelige opskrifter:
Liste med links til tilgængelige opskrifter:
- Dyreryg med rødvinssauce
- Normannisk fasan/Olaf Ussing
- Pikant kylling
- Canard à l’Orange (Stegt and med appelsin)
- Høne i risrand
- Duer i gryde
- Poulard med ostesauce
- Hareragout
- Kylling i tomat med svampe
- Hareryg med enebærsauce
- Kylling i pikant sauce
- Stegt and med grønsager
- Coq au vin (Hane i rødvin)
- Fyld til stegte kyllinger og poularder
- Kylling med peberfrugt
- Paëlla med kylling
- Stegt fasan
- Hare med rødkål
- Sydstatskylling
- Dyrefilet med kantareller
- Agerhøns i surkål
- Vagtler med oliven
- Paprikakylling
- Fjerkræpostej
- Hareryg med grønsager
- Karrykylling
- Stegt gås
- Kokotte-kylling/Ulrik Valentiner
- Gratineret kylling i fad
- Stegt, farseret kalkun
Se en oversigt over alle skillekort
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]