8 – Fjerkræ og vildt

Skillekort og links til Hjemmets spisekort. Gruppe 8: Fjerkræ og vildt.

Denne side linker endnu kun til få opskrifter…
Hvis du har et ønske om at se en bestemt opskrift, så skriv evt. et svar nederst på siden. (Jeg har alle opskrifter)

Gamle opskriftskort fra Hjemmets spisekort klub. Opskriften findes på billedet

Galleri med links til tilgængelige opskrifter:
Liste med links til tilgængelige opskrifter:
  1. Dyreryg med rødvinssauce
  2. Normannisk fasan/Olaf Ussing
  3. Pikant kylling
  4. Canard à l’Orange (Stegt and med appelsin)
  5. Høne i risrand
  6. Duer i gryde
  7. Poulard med ostesauce
  8. Hareragout
  9. Kylling i tomat med svampe
  10. Hareryg med enebærsauce
  11. Kylling i pikant sauce
  12. Stegt and med grønsager
  13. Coq au vin (Hane i rødvin)
  14. Fyld til stegte kyllinger og poularder
  15. Kylling med peberfrugt
  16. Paëlla med kylling
  17. Stegt fasan
  18. Hare med rødkål
  19. Sydstatskylling
  20. Dyrefilet med kantareller
  21. Agerhøns i surkål
  22. Vagtler med oliven
  23. Paprikakylling
  24. Fjerkræpostej
  25. Hareryg med grønsager
  26. Karrykylling
  27. Stegt gås
  28. Kokotte-kylling/Ulrik Valentiner
  29. Gratineret kylling i fad
  30. Stegt, farseret kalkun

Se en oversigt over alle skillekort

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*