Denne salat lavede Carina til os juleaften 2018. Salaten er perfekt i vinterhalvåret, hvor ingredienserne er friskest. Salaten blev revet væk og alle elskede den! 🙂
Ca. 4 pers.
Ingredienser
- 2 stk udkernede, fintsnittede æbler, f.eks Cox Orange eller Ingrid Marie
- 3 dl frisk, hakket grønkål
- 1 lille fintsnittet rødløg
- Kerner af 1 granatæble
- Cremet salatost skåret i tern. (F.eks. Puck fra Arla)
- 35 g grofthakkede valnøddekerner
Dressing
- 1 spsk. grov dijonsennep (Eller stærk bornholmsk sennep)
- 2 spsk. jomfru olivenolie
- 1 spsk. lys balsamicoeddike
- Salt
Bland alle ingredienser til salaten.
Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres.
Tips
Vi brugte kun et granatæble til en dobbelt portion. Et helt granatæble til en enkelt portion kan godt blive lidt rigeligt – pga. syren – men det er smag og behag.
Ost tilsættes efter behag.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]