Små bagte kartofler

Illustrerer opskriften på små bagte kartofler
Sakset fra Karolines Køkken 7

1½ kg små faste kartofler
1 liter vand
1 tsk groft salt
50 g smør
2 spsk hakkede friske oreganoblade eller 2 tsk tørret oregano
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Vask kartoflerne grundigt og del dem i halve. Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Tilsæt smør og krydderier og vend rundt, så det bliver godt blandet. Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen, til de er gyldne.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° – traditionel ovn.

TIPS

Vi plejer også at tilsætte rosmarin og/eller timian.

Se mere tilbehør her

print

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*