Selleri er ikke altid børns livret – men jeg bruger samme fremgangsmåde til at lave kødbollerne til “Boller i karry” 🙂
- 500 g kødfars
- 1 knoldselleri
- ca. 1 l vand
- 2 tsk salt
- 1/4 tsk tawana peber
- 50 g margarine
- 4-5 spsk hvedemel
- evt persillle
Lav en portion kødfars og form farsen til kødboller i passende størrelse. (Ikke for små, synes jeg )
Bring vand, peber og salt (evt tilsat en boullonterning) i kog og kog bollerne over svag varme.
Koges sagte 6-8 min og tages op.
Sellerien skrælles, deles og skæres i terninger, der koges i lagen i 8-10 min, til de er møre.
Lagen jævnes med meljævning og margarine tilsættes. Bollerne varmes deri. Rettens smages til, pyntes evt. med hakket persille og serveres med brød eller kogte kartofler.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]