Vi har fået flere versioner af svensk pølseret gennem årene. De fleste af jer unger var vilde med det – særlig hvis der var en masse fløde i, især for Claus’ vedkommende 😀
Denne opskrift er ikke så fed, eller i hvert fald ikke så fed som den med fløde 🙂
- 200 g bayerske pølser
- 30 g margarine
- 700 g kogte kartofler
- 100 g revet løg
- 2 dl mælk
- 1 tsk karry
- 100 g tomatpure
- salt, peber
- evt. hakket persille
Pølser og kartofler skæres i skiver og brunes lidt i margarine i en gryde.
Karry og løg snurrer med nogle minutter.
Mælk og tomatpure tilsættes.
Retten smages til med kryderier og persille.
Jævn evt retten lidt med en blanding af mel og vand og server med enten kartofler, ris eller pasta.
En god gang råkost eller salat vil gøre retten mere sund og velsmagende 🙂
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]