Skillekort og links til Hjemmets spisekort. Gruppe 4: Okse- og kalvekød.
Galleri med links til opskrifterne:
Liste med links til opskrifterne:
- Cognacflamberet peberbøf
- Fransk kalvesteg
- Kalvenyre Milanese
- Kalverullesteg
- Kalvesteg à la Crème
- Oksekotelet med pikant sauce
- Søndagssteg
- Leverpande
- Entrecôte med svampe
- Kinesisk bøf i østerssauce/Chi-Yun Eskelund
- Bøffer med kryddersmør
- Kalveschnitzel med asparges
- Kalvenyre på spid
- Ostegratineret kalvekotelet
- Kalvenyre med bacon og champignons
- Kalveschnitzel med spinatris
- Mixed grill
- Grillstegte oksefiletskiver med sellerisalat
- Kalvenyreragout i risrand
- Italienske kalveruller/Vibeke Lehn
- Grillstegt kalvelever
- Wienerbøf
- Fyldte dobbeltbøffer
- Kalvefrikassé
- Pikant oksegryde
- Bøf med spejlæg
- Lever à la Nelson
- Fyldt kalvebryst
- Kalveschnitzel Cordon Bleu
- Kalvekød i løgsauce
- Fyldte kalvekoteletter
- Natmads-tartar/Susse Wold
- Leverrisotto
- Dobbeltschnitzel
- Engelsk peberbøf
Se en oversigt over alle skillekort
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]