4 – Okse- og kalvekød

Skillekort og links til Hjemmets spisekort. Gruppe 4: Okse- og kalvekød.

Galleri med links til opskrifterne:
Liste med links til opskrifterne:
  1. Cognacflamberet peberbøf
  2. Fransk kalvesteg
  3. Kalvenyre Milanese
  4. Kalverullesteg
  5. Kalvesteg à la Crème
  6. Oksekotelet med pikant sauce
  7. Søndagssteg
  8. Leverpande
  9. Entrecôte med svampe
  10. Kinesisk bøf i østerssauce/Chi-Yun Eskelund
  11. Bøffer med kryddersmør
  12. Kalveschnitzel med asparges
  13. Kalvenyre på spid
  14. Ostegratineret kalvekotelet
  15. Kalvenyre med bacon og champignons
  16. Kalveschnitzel med spinatris
  17. Mixed grill
  18. Grillstegte oksefiletskiver med sellerisalat
  19. Kalvenyreragout i risrand
  20. Italienske kalveruller/Vibeke Lehn
  21. Grillstegt kalvelever
  22. Wienerbøf
  23. Fyldte dobbeltbøffer
  24. Kalvefrikassé
  25. Pikant oksegryde
  26. Bøf med spejlæg
  27. Lever à la Nelson
  28. Fyldt kalvebryst
  29. Kalveschnitzel Cordon Bleu
  30. Kalvekød i løgsauce
  31. Fyldte kalvekoteletter
  32. Natmads-tartar/Susse Wold
  33. Leverrisotto
  34. Dobbeltschnitzel
  35. Engelsk peberbøf

Se en oversigt over alle skillekort

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*