3 – Fisk og skaldyr

Skillekort og links til Hjemmets spisekort. Gruppe 3: Fisk og skaldyr.

Denne side linker endnu kun til få opskrifter…
Hvis du har et specifikt ønske om at se en opskrift snarest, så skriv evt. et svar nederst på siden. (Jeg har alle opskrifter)

Galleri med links til tilgængelige opskrifter:
Liste med links til tilgængelige opskrifter:
  1. Søtunge med rejer
  2. Fyldt krabbe
  3. Sild med dild
  4. Walisisk torsk
  5. Champignonfyldte rødspætter
  6. Makrel med sommersauce
  7. Mexikansk makrel
  8. Røgede foreller med grøn crème fraîche
  9. Hellefisk i purløgssmør
  10. Gratineret hvilling
  11. Græske fiskefileter
  12. Olivenrødspætter
  13. Hummerhaler med dips
  14. Røget makrel i folie
  15. Torskefilet på spinat
  16. Rødspætter med caviarfyld
  17. Spansk torskeret
  18. Rødspætter Dora
  19. Portugisisk torsk
  20. Makrel Polonaise
  21. Torsk med flødesauce
  22. Kogt laks
  23. Makrel i citronsmør
  24. Røget torsk i ris
  25. Røget makrel med gratinerede tomater
  26. Provencalsk fiskefilet
  27. Stegt torsk i olivensauce
  28. Kold marineret fisk
  29. Fransk muslingegryde/Lise Nørgaard
  30. Krydret torsk i folie
  31. Gratinerede muslinger
  32. Stegt torsk med tomater
  33. Italiensk fiskeragout
  34. Ovnstegt torsk
  35. Kogte krebs

Se en oversigt over alle skillekort

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*