En rigtig klassiker, man aldrig bliver træt af.
2 hårdkogte æg
2 skiver toastbrød
Dressing
30 g let mayonnaise
30 g DDV yoghurt
2 tsk karry
karse
salt & peber
gulerødder
bladselleri
agurk
Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt og karry. Vend masser af karse i dressingen og smag til med salt og peber og eventuelt lidt sødemiddel.
Hak de hårdkogte æg og vend dem i dressingen. Læg så meget af æggesalaten på, som der kanvære på et toastbrød og læg det andet brød over. Pres sandwichen sammen.
Brug resten af æggesalaten som dip med grønsagerne skåret i stave.
Opskriften er fra bogen Spis dig sund æg, mælk & ost
Beregninger til kostdagbog:
2 æg
3 fedt
½ mælk (3)
grønt
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]