Rejetimbaler

Rejetimbaler

Nemme lækkerier, som ligner en million, men er ret ligetil.

1 æg
30 g DDV yoghurt 7%
1 spsk hakket estragon
60 g rejer
salt og peber

5 g DDV plante 70 til smøring af form
ca 50 g ramsløgsblade

Urtedressing
30 g let mayonnaise
100 g ylette
1 håndfuld blandede friske krydderurter (f.eks. dild, purløg, persille)
salt og peber
1 tsk bearnaiseessens

ca 150 g blandet salat

30 g brød

Pisk æg og yoghurt sammen. Vend hakket estragon og rejer i og krydr med salt og peber. Smør 2-3 små forme med fedtstoffet. Damp et par ramsløgsblade og brug dem til at fore formene (dette kan udelades). Hæld blandingen i formene og stil dem i et fad med vand i bunden.

Sæt fadet i en 180° varm ovn i ca en halv time, til timbalerne har sat sig og er gennembagte.

Kom alle ingredienserne til urtedressingen i en minihakker og kør til en glat, grøn dressing.

Vend timbalerne ud på en blandet, grøn salat og server med urtedressing og brød.

Velbekomme!

Opskriften er fra ‘Frokoster – sund og slank året rundt’

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*