Fromage
- 125 g DDV Yoghurt 7%
- 1/2-1 tsk vanillekorn
- flydende sødemiddel
- 2–3 blade husblas
Rør yoghurt sammen med vanillekorn og smag til med flydende sødemiddel. Læg husblas i blød i koldt vand. Vrid den og smelt den i et vandbad. Hæld den herefter ned i yoghurten, mens der piskes i den. Stil den koldt i ca 20 minutter.
Kirsebærsauce
- 125 g sukkerfri, syltede kirsebær + 2 spsk saft
- ca 2 tsk maizenamel
- flydende sødemiddel
Kog kirsebær og saft op i en gryde. Rør maizenamelet ud i koldt vand og jævn saucen. Smag til med flydende sødemiddel.
NB
Anret den varme kirsebærsauce i en dyb tallerken. Læg fromagen ovenpå.
TIPS
Den hurtige variation er at købe sukkerfri, syltede kirsebær på glas, der er jævnet. De skal bare lunes i en gryde.
Opskriften er fra bogen: Spis dig slank 5
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]