Vanillefromage med kirsebærsauce

Vanillefromage med kirsebærsauce

Fromage

  • 125 g DDV Yoghurt 7%
  • 1/2-1 tsk vanillekorn
  • flydende sødemiddel
  • 2–3 blade husblas

Rør yoghurt sammen med vanillekorn og smag til med flydende sødemiddel. Læg husblas i blød i koldt vand. Vrid den og smelt den i et vandbad. Hæld den herefter ned i yoghurten, mens der piskes i den. Stil den koldt i ca 20 minutter.

Kirsebærsauce

  • 125 g sukkerfri, syltede kirsebær + 2 spsk saft
  • ca 2 tsk maizenamel
  • flydende sødemiddel

Kog kirsebær og saft op i en gryde. Rør maizenamelet ud i koldt vand og jævn saucen. Smag til med flydende sødemiddel.

NB

Anret den varme kirsebærsauce i en dyb tallerken. Læg fromagen ovenpå.

TIPS

Den hurtige variation er at købe sukkerfri, syltede kirsebær på glas, der er jævnet. De skal bare lunes i en gryde.

Opskriften er fra bogen: Spis dig slank 5

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*