Fint ser det ud – og så smager det herligt. Samtidig er det hurtigt og nemt at tilberede.
Hindbær- og blåbærguf
- 100 g hindbær
- 100 g blåbær
- 3 tsk DDV skummetmælkspulver
- ca 1/2 tsk vaniljekorn
- 2 æggehvider (pasteuriseret)
- lidt Multisød
125 g DDV vaniljeis
100 g friske hindbær
Kom hindbær, blåbær (gem lidt bær til pynt), skummetmælkspulver og vaniljekorn i en høj skål. Blend med en stavblender, til massen er helt cremet. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem forsigtigt i. Smag til med multisød. Hindbær- og blåbærguffen må gerne kommes i fryseren i en halv time, men den skal ikke fryse helt ind til is.
Lav kugler af vaniljeisen og kom dem i et dessertglas. Kom hindbær- og blåbærguffen ovenpå og pynt med friske bær.
Opskriften er fra Spis dig sund æg mælk og ost (side 116)
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]