Stegt stenbider med pepperonata

Stegt stenbider med pepperonata

Det er godt at vende den bløde stenbider i rugmel, så den får lidt skorpe, da den ellers kan virke lidt blød.

  • 150 g stenbiderfilet
  • 2 tsk rugmel
  • salt & peber
  • 1 tsk plantemargarine til stegning
  • Pepperonata
  • 150 g rød & gul peberfrugt
  • 150 g løg
  • 1 fed hvidløg
  • lidt salt
  • 1⁄2 tsk piri-piri chilipeber

Skær peberfrugter og løg i strimler og snit hvidløget. Varm en pande op og start med at komme løg og hvidløg på. Drys med lidt salt. Når løgene er bløde, tilsættes peberfrugter og chili. Steg yderligere, til grønsagerne er møre. Krydr med peber.

Vend stenbideren i rugmelet og krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet op på panden og steg den ca 3 minutter på hver side. Server den stegte stenbiderfilet med pepperonataen.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*